Minik y%c4%b1ld%c4%b1z resim

Event

Türkiye Muaythai Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Dumlupınar Meydan Muharebesi zaferi 100. Yılı Çocuklar (Minik – Yıldızlar) Muaythai Türkiye Şampiyonası’’ 26-31 Ağustos 2022 (yol hariç) tarihinde Kütahya’da yapılacaktır.

1- İllerin Müsabakalara katılım şartları:

1.1- Katılım kısıtlaması olmayacaktır. Federasyonun web sitesinde yayınlanan kriterlere uygun Rsportz kayıt ve en az 2.“khan”derecesine sahip Muaythai 2022 vizeli lisanslı sporcular; İl Müdürlüğünce düzenlenen onaylı kafile listelerinde yer alarak katılabilecektir.

1.2-İl Kafile listeleri; Sporcular için adı soyadı, doğum tarihi (gün-ay-yılı), kulübü, Federasyon sicil nosu, lisans nosu, khan derecesi ve kilosu ile yaş kategorisi yazılı olmalıdır.

1.3-Muaythai Lisans, khan ve Rsport ve kayıt ve ödeme koşullarını taşımak kaydı ile, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı taşımayan yabancı sporcular katılabilirler, Ancak; milli takıma alınamazlar.

1.4- TSK ve Emniyet spor kulüpleri takımları, Yurtdışında yaşayan Türk sporcular, il birinciliğine katılmadan diledikleri kadar sporcu ile direkt Türkiye Şampiyonasına katılabilecekler.

1.5-İl kafilelerinde görev alan antrenörler Rsportz kaydını ve 2022 yılı vizeli olmalıdır. Vizesi ve ücreti ödenmiş Rsportz kaydı olamayan antrenörlere görev yaptırılmayacaktır.

Show more

No results found Searching... Please enter 1 or more characters Please delete some character The results could not be loaded. Loading more results… Selection too big