ULUSLARARASI EMF KUPASI ANTALYA AÇIK MUAYTHAİ KUPASI

ULUSLARARASI EMF KUPASI ANTALYA AÇIK MUAYTHAİ KUPASI

Avrupa Muaythai Federasyonu Antalya Açık Kupası
EMF-Muaythai Open Antalya Cup 2017
29 Kasım 03 Aralık 2017
29 November 03 December 2017  
  Özkaymak Falez Hotel Antalya-Türkiye
 
Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF- Avrupa Muaythai Federasyonu Faaliyet programında yer alan EMF-Kupası Antalya Açık Muaythai Kupası müsabakaları 29 Kasım 03 Aralık 2017 Tarihlerinde Antalya 10.000 Kişilk spor salonunda yapılacaktır. Kayır, Tartılar, Toplantılar ve Konaklama Şehir merkezi;Özkaymak Falez Hotel’de gerçekleştirilecektir.  
 
Faaliyete 40 ülkeden sporcular davet edilmiştir. Uluslararsı düzeyde katılacak yabancı ülkerin takmları ağırlanacağından;Faaliyete 18 Ülke katılacağını bildirmiştir,
 
Faaliyet;Çocuklar (Minik-Yıldız);Gençler Alt GençÜst Gençler;Büyükler A-B Erkekler ve Bayanlar;kategorilerinde yapılacaktır.
 
Milli Takım olarak Katılım Kriterleri;
Uluslararası EMF-Antalya Muaythai Açık Kupasına;2017 Türkiye Şampiyonalarında;Minikler, Yıldızlar Kategorisinde birinci ve ikinci olanlar, 2017 Gençler Türkiye Şampiyonasında birinci ve  ikinci olanlar, sikletlerinde birinci ve ikincinin katılmaması halinde 3.(üçüncü) olanlar, 2017 Büyükler Türkiye Şampiyonasında ilk 3.(üçe) girmiş olan sporcular, 2017 Üniversiteliler Muaythai Türkiye Şampiyonasında birinci olanlar ile 2016 yılında Uluslararası  EMF Antalya  Kupasına katılmış ve ilk 3.(üçe) girmiş sporcular Milli Takım olarak katılabileceklerdir.  
 
Milli Takım Dışında;Herkese Açık Katılım Kriterleri;
Milli Takıma alınan sporcular haricinde, Uluslararası EMF-Antalya Muaythai Açık Kupası tüm katılımcılara açık olacaktır. İl Müdürlükleri sporcuları, spor kulüpleri, tüzel, özel spor  merkezleri, resmi ve özel kurum kuruluşlar, ferdi tüm sporcular katılabilir.
 
2017 Uluslararası EMF-Antalya Muaythai Açık Kupasında 1.(birinci) olanlar 2018 yılında yapılacak olan Türkiye Gençler ve Büyükler Türkiye şampiyonasında aynı kategoride 1.(birinci) olmaları halinde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılabilecektir.Aksi halde 2017 EMF Antalya Açık Kupası birincisi ile 2018 yılı Türkiye 1.(birincisi) arasında seçme yapılacaktır. EMF Antalya Açık Kupasında 1.(birincinin) yabancı olması halinde ilgili kategoride en iyi dereceyi yapan sporcu ile seçme yapılacaktır. Bu uygulama Türk sporcuların uluslararası düzeyde kendilerini, denemelerine, tecrübe edinmelerine Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında daha başarılı olmalarını sebep olacaktır. Milli antrenör olarak görev alacaklar Federasyon Başkanlığınca tespit edilecek ve onaya tabi tutulacaklardır.  
 
Faaliyete katılacak tüm katılımcılar;yukarıdaki kriterlere göre baş vuran, milli takıma çağrılan sporcu ve antrenörler, özel ve tüzel tüm katılımcılar;Alkölsüz Her şey dahil otel konaklama, EMF katılım giderlerini Federasyonun hesabına yatırmaları gereklidir.  Federasyon üzerinden kayıt akriditasyon yaptırmayanlar faaliyete katılamazlar,
 
 
TALİMAT

No results found Searching... Please enter 1 or more characters Please delete some character The results could not be loaded. Loading more results… Selection too big